Utlandsflytt

Utlandsflytt

När du planerar en internationell flytt och väljer att anställa proffs för att underlätta din transitering

Utlandsflytt

Utlandsflytt

När du planerar en internationell flytt och väljer att anställa proffs för att underlätta din transitering, se till att du har gjort rätt val. Vi hjälper dig gärna även om du har någon enstaka möbel som ska flytta eller hela bohaget. Den erfarenhet som erbjuds är mycket viktig för dig, så vi ser till att du får den bästa flyt transport. Tänk på att det går alldeles utmärkt att ansöka om RUT-avdrag hos Skatteverket även om du flyttar utomlands.

Om du har frågor om hur distansflytten går till, hör gärna av dig så svarar vi på dina frågor och hjälper dig att boka in utlandsflytt.

Kontakta Oss

MT: +46(0)768 429 088
Telefon: 0444 66 33
Adress: Rådmansvägen 6, 291 65 Kristianstad
info@mcdf.se

Kontakta Oss

Alltid rimliga priser!

Som ett professionellt flyttföretag är vi medvetna om att priset är viktigt, och därför har vi också valt att fastställa fasta priser, utan dolda extrakostnader, så att du vet exakt vad du betalar för.MCDF Transport AB erbjuder också bra priser till våra andra tjänster såsom flyttstädning, magasinering, bortforsling eller dödsbobortforsling.Om du väljer oss garanterar vi dig konkurrenskraftiga priser. Vi ställer strikta krav på oss själva när det gäller kvalitet, service och pris.Vi erbjuder även timpris enligt överenskommelsen.

Budtransport

Kvalitetsgaranti. Punktlighet. Snabbhet.

Varje uppdrag ger oss mer kunskap och erfarenhet, vilket innebär att vi med tiden kommer att förbättra ännu mer inom detta stora och komplexa transportområde. Den erfarenhet och kompetens som vi har samlat ger oss möjlighet att kunna hjälpa dig på bästa sätt när det gäller budtransport eller andra sorts transporter.

Under denna tid har vi haft många uppdrag med nöjda kunder. Men vi vill alltid bli bättre. Och därför arbetar vi för att alltid höja standarden och göra alla våra kunder till mer än 100% nöjda. Det är vår prioritet.

Varför välja oss?

 • Du får alltid ett kostnadsfritt prisförslag!
 • Vi erbjuder kompletta och flexibla transporttjänster, även om det är flyt transport, budtransport eller expressbud.
 • Alltid rimliga priser, oavsett tjänst!
 • Vi levererar snabbt och tryggt inom Sverige och utomlands
 • Direktleveranser oavsett destination!
 • Vi erbjuder personliga och kompetenta tjänster inom transport.
 • Transporter som är alltid i tid!
 • Vi arbetar med alla företag, små som stora och även med privatpersoner.
 • Du som kund är alltid vår prioritering!
 • Vi erbjuder transport dygnet runt och året om!
 • Vårt omdöme från kunderna pratar för sig själv, 100% nöjda kunder!
 • Vi erbjuder transporttjänster av högsta kvalitén och med minsta möjliga klimatpåverkan!

Frågor och svar

Hur bokar jag ett budtransport?
Hur skickas mina godstransporter med MCDF Transport AB?
Kan ni lasta på min uppfart utanför min villa?
Kan någon annan än jag lämna/hämta upp godset vid budtransport?
Vilka tider kan man boka budtransporter?
Vad behöver du uppges vid bokning?
Vad är skillnaden mellan styckegods och partigods?
Hur paketerar man olika typer av gods?
Hur får jag ett budtransport så billigt som möjligt?

Välj ditt lokala transportföretag i Kristianstad!

MCDF Transport AB är ett växande transportföretag med huvudkontor i Kristianstad. Vår huvudsakliga verksamhetsområde är i Skåne, med verksamhet över hela Sverige genom våra transporter. Välj tid och plats för upphämtning, tid och plats för leverans, resten gör vi! Budtransporten är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Budbilar passar oavsett om du vill skicka ett par kartonger eller så pass mycket gods att det krävs mer lastutrymme. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt.

Våra lastbilar

Lätt lastbil – lastutrymme upp till 6 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 900 kg.

Budtransport garanti

Trygghet är vårt prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma i Kristianstad kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet utför vi budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

Budtransporter för företag och privatpersoner

Budtransport är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid.När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Vi löser dina budtransporter med små budbilar, vid behov erbjuder vi också bärhjälp. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller kraft att bära?Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma!

Kan jag boka expressbud med MCDF Transport AB?

Du kan boka expressbud med MCDF Transport AB, både paket, pall, parti och stycke.

Kom igång på bara några minuter.

 • Kontakta oss och få ett expressbud kostnadsfritt offert
 • Vi presenterar de alternativ som passar ditt gods bäst
 • Boka det billigaste, eller snabbaste expressbud
 • Skriv ut order och invänta upphämtning/leverans
 • Få fakturan efter leverans

Expressbud

Ibland är det viktigt att få en leverans väldigt snabbt. Vi erbjuder flexibla lösningar för att leverera säkert och tryggt med expressbud. Du behöver aldrig oroa dig att paketet inte kommer fram i tid.
Ring oss direkt och berätta vad som ska transporteras och vart och när den behöver vara framme. Vi leverar allt från små paket till pallar.
Vi håller dig informerad och uppdaterad under hela leveransen och självklart återkopplar vi när leveransen är gjord. Vi leverar till rätt plats och i rätt tid! Alltid!

Snabb transport

Våra specialanpassade stadsbilar i kombination med en snabb och duktig personal i trafiken gör att våra transporter kommer alltid i god tid till destinationen.
Inga uppdrag är för små eller stora för oss. Vi ser det som både en utmaning och en förmån att få hjälpa just dig med expresstransport.
Varje kund unik och vi är måna om att alltid ha en öppen dialog så att vi kan vara lyhörda för alla önskemål kring expressbud. En bra kommunikation stärker relationen mellan oss och våra kunder.

Fördelar med att boka expressbud

Kontakta oss på telefon 0768 429 088 och boka direkt bud-transport eller få ett kostnadsfri offert.

Är du ute efter snabba bud?
Med MCDF Transport AB du kan boka direkt bud eller express bud inom viss tid. Du bestämmer vilken tid vi ska hämta upp och vilket klockslag vi ska leverera. Låt oss ta hand om dina transporter så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi är alltid i tid, dygnet runt, året om.

Expressleverans med budbil
Inga telefonköer eller onödiga knappval
Du bestämmer när expressbudet ska vara framme
Hur snabbt kan mitt gods vara framme om jag bokar expressbud med MCDF Transport AB?
Kostnadseffektivt
Vad kostar det?
Vad behöver du veta?
Våra lastbilar

Transport garanti

Trygghet är vår prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet utför vi budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma!

Alltid rimliga priser!

Som ett professionellt flyttföretag är vi medvetna om att priset är viktigt, och därför har vi också valt att fastställa fasta priser, utan dolda extrakostnader, så att du vet exakt vad du betalar för.MCDF Transport AB erbjuder också bra priser till våra andra tjänster såsom flyttstädning, magasinering, bortforsling eller dödsbobortforsling.Om du väljer oss garanterar vi dig konkurrenskraftiga priser. Vi ställer strikta krav på oss själva när det gäller kvalitet, service och pris.Vi erbjuder även timpris enligt överenskommelsen.