Flyttstäd

MCDF erbjuder en smidig lösning för de som känner att de inte har tid eller ork att själva utföra en grundlig städ.

flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Välj ditt lokala transportföretag i Kristianstad!

MCDF Transport AB är ett växande transportföretag med huvudkontor i Kristianstad. Vår huvudsakliga verksamhetsområde är i Skåne, med verksamhet över hela Sverige genom våra transporter. Välj tid och plats för upphämtning, tid och plats för leverans, resten gör vi! Budtransporten är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Budbilar passar oavsett om du vill skicka ett par kartonger eller så pass mycket gods att det krävs mer lastutrymme. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt.

OFFERTFÖRFRÅGAN
flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Våra lastbilar

Lätt lastbil – lastutrymme upp till 6 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 900 kg.

OFFERTFÖRFRÅGAN
flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Budtransport garanti

Trygghet är vårt prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma i Kristianstad kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet utför vi budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

OFFERTFÖRFRÅGAN
flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Budtransporter för företag och privatpersoner

Budtransport är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid.När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Vi löser dina budtransporter med små budbilar, vid behov erbjuder vi också bärhjälp. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller kraft att bära? Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma!

OFFERTFÖRFRÅGAN

MCDF TRANSPORT AB erbjuder en smidig lösning för de som känner att de inte har tid eller ork att själva utföra en grundlig städning vid en flytt. Som ett komplement till våra flyttjänster erbjuder vi professionell flyttstädning utförd av erfarna städare.

Att genomföra en noggrann städning är en viktig del av flyttprocessen och kan potentiellt spara dig pengar om den inte görs tillräckligt väl. Hyresvärdar kan kräva att städning görs på rätt sätt för att undvika extra kostnader. Med våra professionella städare kan du känna dig trygg med att städningen görs tillräckligt noggrant för att undvika extra kostnader.

Vi har erfarenhet av olika material och tvättmedel vilket gör att vi kan utföra städningen på ett optimalt sätt. Vi är effektiva och garanterar att lokalerna blir rena och redo för inflyttning.

Kort sagt, om du vill vara säker på att din flyttstädning utförs på rätt sätt, så kan du lita på våra professionella städare som garanterar att du blir nöjd med resultatet. Kontakta oss för att boka din flyttstädning idag.

Garanti

Vi på MCDF strävar efter att göra livet enklare för dig, och en del av det är att ta hand om din flyttstädning. Vi garanterar att det blir rent och att du kommer att vara nöjd med vårt arbete. Vi har en 100% nöjdhetsgaranti som innebär att om du av någon anledning inte är nöjd med resultatet så korrigerar vi det direkt och utan extra kostnad.

För att göra det ännu mer förmånligt för dig, erbjuder vi en rabatt om du bokar både flyttstädning och flytthjälp samtidigt. Så du kommer inte bara att få en högkvalitativ städning, utan också en smidig och effektiv flytthjälp till ett förmånligt pris.

Så om du vill ha en stressfri och enkel flytt, låt oss ta hand om din flyttstädning och flytthjälp. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och ta del av vår rabatt.

Checklista vid flyttstädning

Allrum

• Golv, dammsugning och torkning.

• Rening av målade ytor, golvlister och fönsterkarmar. 

• Rena element, även bakom. 

• Dörrar rengörs, även dörrkarmen. 

• Damning och torkning ur garderobernas backar och hyllor.  

• Putsning av speglar. 

• Rengöring av fast belysning. 

• Rengöring av garderober, in och utvändigt.

• Fönsterputs invändigt, utvändigt och mellan glasen. (4-sidiga fönster samt spröjs ingår ej. Beställs extra)

Kök

• Torkas målade ytor klinkern och kakel. 

• Torkas skåp och lådor in – och utvändigt. 

• Kyl och frys rengörs både invändigt, utvändigt och under och om frysen inte frostar av sig själv ska detta göras. Det rengör vi även bakom, sidorna, väggen, skåpsidor och golv om de kan dras ut.

• Spis rengöring.  Kan spisen dras ut rengör vi även bakom, sidorna, väggen, skåpsidor och golv. 

• Rengör kokplattornas yta och kanter. 

• Rengöring av ugn och värmeskåp invändigt samt alla plåtarna och grillgallret. 

• Torka av köksfläkt både in- och utvändigt, rengör även filtret. 

• Rengör skärbrädans över- och undersida. 

• Golv, dammsugning och torkning.

Badrum, wc

• Målade ytor och kakel ska vara rena. 

• Golvbrunnsrensning. 

• Rengöring badkar, handfat, toalett och badrumsskåp, även undersidorna och kröken i toalettstolen. 

• Rensning under badkaret. 

• Golv, dammsugning och torkning.

Balkong, förrådsutrymmen, garage

• Städa och sopa på balkongen. 

• Förrådet ska tömmas, sopas och städas. 

• Har du ett garage måste det också sopas och städas. 

Observera att bostaden skall vara tömd innan flyttstädningen påbörjas (om inget annat avtalats).

Vi förbehåller oss rätten av att säga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserat på lägenhetens befintliga skick.

OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.

Ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, förbehåller vi oss rätten att säga att det behövs en sanering istället för en flyttstädning. Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland. Du har dock möjligheten att välja mellan timdebitering eller ett nytt fast pris baserat på lägenhetens befintliga skick.

Kontakta oss

Ring oss eller använd formuläret för att begära en kostnadsfri offert idag.

E-mail: info@mcdf.se
MT: +46(0)768 429 088
Telefon: +46(0)44 466 33

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tre enkla steg

01

02

03

Vanliga frågor

Vad händer om jag inte är nöjd med din städning?
Vi på MCDF strävar efter att göra livet enklare för dig, och en del av det är att ta hand om din flyttstädning. Vi garanterar att det blir rent och att du kommer att vara nöjd med vårt arbete. Vi har en 100% nöjdhetsgaranti som innebär att om du av någon anledning inte är nöjd med resultatet så korrigerar vi det direkt och utan extra kostnad.
Vad exakt gör du? Vad exakt städar du?
Nedan ser du en fullständig lista över saker vi städar i varje rum. Allrum: Golv dammsugning och torkning. Rening av målade ytor, golvlister och fönsterkarmar. Rena elementen, även bakom. Dörrar rengörs, även överkanten. Damning och torkning ur garderoben backar och hyllor. Putsning av speglar. Rengöring av fast belysning. Rengöring av garderober, in och utvändigt. Fönsterputs invändigt, utvändigt och mellan glasen. (4-sidiga fönster samt spröjs ingår ej. Beställs extra) Kök Torkas målade ytor, klinkers och kakel. Torkas skåp och lådor in – och utvändigt. Kyl och frys rengörs både invändigt, utvändigt och under och om frysen inte frostar av sig själv ska detta göras. Det rengör vi även bakom, sidorna, väggen, skåpsidor och golv om dem kan dras ut. Spis rengöring. Kan spisen dras ut rengör vi även bakom, sidorna, väggen, skåpsidor och golv. Rengör kök plattornas yta och kanter. Rengöring av ugn och värmeskåp invändigt samt alla plåtarna och grillgallret. Torka av köksfläkt både in-och utvändigt, rengör även filtret. Rengör skärbrädans över- och undersida. Golv dammsugning och torkning. Badrum Toalet Målade ytor och kakel ska vara rena. Golvbrunn rensning. Rengöring badkar, handfat, toalett och badrumsskåp även undersidorna och kröken i toalettstolen. Rensning under badkaret. Golv dammsugning och torkning. Balkong, förrådsutrymmen, garage Städa och sopa på balkongen. Förrådet ska tömmas, sopas och städas. Har du ett garage måste det också sopas och städas.

Varför välja oss?

Även om det finns många anledningar kommer vi att fokusera på de som är viktiga för dig.

Kompletta och flexibla transporttjänster

Vi erbjuder kompletta och flexibla transporttjänster, oavsett om det gäller vätsketransport, budtransport eller expressleverans. Vi levererar snabbt och säkert inom Sverige och utomlands dygnet runt, året runt.

Vi är ett lokalt transportföretag från Kristianstad

Varför är det viktigt? För att du som kund alltid är vår prioritet, och det är därför våra transporter alltid kommer i tid. Vi arbetar också med både företag och privatpersoner.

Vi har rimliga priser

Alltid rimliga priser, oavsett tjänst. Vi ger dig normalt offerten samma dag som du begär den. Få din kostnadsfria offert idag!

Hollbarhet

Vi erbjuder transporttjänster av högsta kvalitet, det är därför kunderna är 100% nöjda. Vi ser alltid till att finnas i närheten av kunden under transportprocessen och även efteråt, för att se till att allt är perfekt.

Frågor och svar

Hur bokar jag ett budtransport?
Fyll i formuläret för gratis offertförfrågan, gärna vart, när och hur mycket gods vill ni frakta.Vi besvarar ditt mejl så fort som möjligt. Vid mer akuta ärenden är du alltid välkommen att ringa oss direkt.
Hur skickas mina godstransporter med MCDF Transport AB?
När bokar du budtransport med MCDF Transport AB hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination sedan transporteras vidare till slutdestination. Transporten fraktas med lastbilar.Med MCDF Transport AB kan du välja vilken dag godset ska hämtas upp och när godset ska leverera till slutdestination inom Sverige eller till utlandet.
Kan ni lasta på min uppfart utanför min villa?
I flesta fall kommer vi överens med er om en upphämtningsplats som passar för oss båda. Då vi använder lättlastbilar, har vi möjlighet att köra även in i bostadsområde.
Kan någon annan än jag lämna/hämta upp godset vid budtransport?
Självklart! Vid bokning får ni gärna meddela detta till oss så vi kan legitimera personen i fråga vid upphämtning/leverans av godset.
Vilka tider kan man boka budtransporter?
Det går bra vilken tid på dygnet och även på helger.
Vad behöver du uppges vid bokning?
Upphämtning tid (Upphämtning kan ofta ske omedelbart).

Leveranstid.

Ungefärlig vikt och mått samt antal kolli.

Upphämtningsadress och leveransadress.
Vad är skillnaden mellan styckegods och partigods?
Styckegods
Styckegods är halv- eller helpallar som går att stapla. Transportörerna räknar pallar som icke-stapelbara om de överstiger 125 cm, se därför till att packa din pall under 125 cm för att få ett lägre transportpris.

Partigods
Sändningar på fler än tre pallplatser är i regel för stora att skickas med transportörens vanliga terminalbilar och måste därför bokas med partibilar. Fraktbolagen skickar bara ut partibilar för att hämta större, tyngre sändningar.
Hur paketerar man olika typer av gods?
Ska du skicka paket är det enklast att förpacka detta i ett högkvalitativt emballage.

För pallar, ska du stapla dina kollin i rader på pallen. Se till att det tyngsta godset är längst ner. Skickar du istället oregelbundet gods behöver detta spännas fast på en pall.
Hur får jag ett budtransport så billigt som möjligt?
För att skicka godstransporter så billigt som möjligt, är det viktigt att jämföra priser till flera transportföretags. Hos oss på MCDF Transport får du alltid en kostnadsfritt offert. Komplettera formuläret med all information som behövs och vi hör av oss så fort som möjligt.
Hur snabbt kan mitt gods vara framme om jag bokar expressbud med MCDF Transport AB?
Om du bokar transport med MCDF Transport AB kan godset vara framme redan nästa dag, även för utrikestransporter. När du gör din bokning kan du själv bestämma plats och tid för upphämtning/leverans av godset. I så fall väljer du expresstransport.
Vad kostar det?
Pris varierar beroende på vikt, volym och distans. Expressbud kan du avtala om lägre priser för godstransport än du någonsin hade kunnat tänka på.Prisoffert kan fås antingen på mejl eller telefon.
Vad behöver du veta?
- Vikt och mått samt antal kolli.
- Upphämtningsadress och leveransadress.
- Innehåll i sändningen.
- Packa godset på ett säkert sätt.
- Vi klarar inte farligt gods.
- Vill du skicka något i Norge måste du ha en tullblankett fyllas i.
- Försändelsen körs från dörr till dörr.
- All hantering är inkluderad i tjänsten.
CTA Illustration

Har du bestämt dig? Få en kostnadsfri offert idag!

Fyll i bifogat formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Varför ska du välja oss?

Vi leverar! Tryggt, prisvärt, miljövänligt och alltid anpassat efter kundens behov.

Circle Big
Circle SmallCircle SmallCircle Small

Vi är alltid i tid

Vi håller alltid tiderna, vi vet hur viktigt det är att vara punktlig.

Hållbarhet är viktig för oss

Vi kör miljöbilar för att reducera vår miljöpåverkan.

Första klass transport

Trygg och prisvärd transport av gods, alltid framme oskadad.

Ulrica Nolke

Google Review

Här är ett företag som verkligen levererar före, under och efter flytten. Väldigt smidig och rak kommunikation när jag fick offert. Valde dessa för att de var mest prisvärda av de fem företag jag bad om offert av verkade också mycket professionellt vid första kontakten. Trevlig och tillmötesgående personal och snabb flytt. Kan verkligen rekommendera!

Alexandra Holmrink

Google Review

Mycket snabb och effektiv kommunikation både via mejl och vid flyttens genomförande. Professionellt genomfört. Var rädda om våra saker. Effektiva tidsmässigt. Väldigt hjälpsamma och vänliga. Extra plus för att de verkligen tog sig tid att sätta saker i rätt rum på nya stället.

Amina özsu

Google Review

Väldigt trevlig flytt firma, håller med tiden väldigt professionell bemötande.Har även anlitat personal för montering av mina möbler jätte kunnig och trevlig personal även där med.Rekommenderar starkt till alla.

Andra tjänster

Kontorsflytt

Vi gör inte bara ditt liv enklare, utan också ditt jobb! Vi tar hand om allt kring kontorsflytt.

Bortforsling

En av de största uppgifterna innan du flyttar ut är att bli av med saker du inte vill ska följa med.

Flytthjälp

MCDF flytt & städ garanterar en smidig och trevlig flyttupplevelse genom att erbjuda en snabb och effektiv flytthjälp.

Letar du efter pålitliga städtjänster för ditt hem eller kontor? Behöver du professionell hjälp med flyttstädning eller fönsterputsning? Oavsett dina behov är MCDF här för att erbjuda skräddarsydda lösningar för alla dina städbehov.

Vår städfirma specialiserar sig på ett brett utbud av tjänster, inklusive hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi förstår vikten av att ha ett rent och välskött hem eller kontor, och vårt erfarna team av städare är här för att leverera enastående resultat varje gång.

När det gäller hemstädning kan vi hjälpa till med allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum. Vi erbjuder flexibla vecko städtjänster för att hålla ditt hem skinande rent vecka efter vecka.

För kontorsmiljöer erbjuder vi professionell kontorsstädning för att skapa en ren och hälsosam arbetsplats för dina anställda och kunder. Vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och scheman för att säkerställa minimal störning för din verksamhet.

När det är dags att flytta kan vår flyttstädning tjänst hjälpa till att lämna din gamla plats i toppskick och klara för nästa hyresgäst. Vi tar hand om allt från noggrann rengöring av alla ytor till borttagning av eventuella spår efter tidigare boende.

Vår fönsterputsning tjänst är perfekt för dem som vill ge sina fönster en extra glans. Vi använder professionella tekniker och utrustning för att säkerställa att dina fönster blir skinande, rena och fläckfria varje gång.

Behöver du en specialstädning för en speciell händelse eller tillfälle? Vi kan hjälpa till med allt från djuprengöring av golv till sanering av kök och badrum. Inga jobb är för stora eller för små för vårt erfarna team av städproffs.

Vår städfirma är känd för att erbjuda högkvalitativ och professionell städning till överkomliga priser. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera enastående resultat varje gång.

Så varför vänta? Kontakta MCDF idag för att boka din nästa städtjänst. Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller något annat, kan vi hjälpa till att göra ditt liv lite enklare med våra professionella städtjänster.