Magasinering

Magasinering är ett smidigt alternativ som ger extra utrymme under såväl kortare som längre perioder.

flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Välj ditt lokala transportföretag i Kristianstad!

MCDF Transport AB är ett växande transportföretag med huvudkontor i Kristianstad. Vår huvudsakliga verksamhetsområde är i Skåne, med verksamhet över hela Sverige genom våra transporter. Välj tid och plats för upphämtning, tid och plats för leverans, resten gör vi! Budtransporten är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Budbilar passar oavsett om du vill skicka ett par kartonger eller så pass mycket gods att det krävs mer lastutrymme. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt.

OFFERTFÖRFRÅGAN
flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Våra lastbilar

Lätt lastbil – lastutrymme upp till 6 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 900 kg.

OFFERTFÖRFRÅGAN
flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Budtransport garanti

Trygghet är vårt prioritet i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma i Kristianstad kan du alltid räkna med kamratliga och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet utför vi budtransporter alltid enligt branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs.

OFFERTFÖRFRÅGAN
flyttfirma in kristianstad flyttjanster mcdf transport ab flyttransport svedige

Budtransporter för företag och privatpersoner

Budtransport är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid.När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Vi löser dina budtransporter med små budbilar, vid behov erbjuder vi också bärhjälp. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller kraft att bära? Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna och inga frågor är för dumma!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Magasinering är ett smidigt alternativ som ger extra utrymme under såväl kortare som längre perioder.

Behöver du en trygg plats för förvaring utav era möbler eller prylar?

Hos oss får du trygg magasinering, där kan du förvara ägodelar som inte får plats eller saker som inte längre behövs.

Du betalar så klart bara för det utrymme som du behöver och för den tid du önskar.

Om du har frågor om hur magasinering går till, hör gärna av dig så svarar vi på dina frågor och hjälper dig att boka in ett förvaringsutrymme.

Kontakta oss

Ring oss eller använd formuläret för att begära en kostnadsfri offert idag.

E-mail: info@mcdf.se
MT: +46(0)768 429 088
Telefon: +46(0)44 466 33

OFFERTFÖRFRÅGAN

Tre enkla steg

01

02

03

Vanliga frågor

Varför välja oss?

Även om det finns många anledningar kommer vi att fokusera på de som är viktiga för dig.

Kompletta och flexibla transporttjänster

Vi erbjuder kompletta och flexibla transporttjänster, oavsett om det gäller vätsketransport, budtransport eller expressleverans. Vi levererar snabbt och säkert inom Sverige och utomlands dygnet runt, året runt.

Vi är ett lokalt transportföretag från Kristianstad

Varför är det viktigt? För att du som kund alltid är vår prioritet, och det är därför våra transporter alltid kommer i tid. Vi arbetar också med både företag och privatpersoner.

Vi har rimliga priser

Alltid rimliga priser, oavsett tjänst. Vi ger dig normalt offerten samma dag som du begär den. Få din kostnadsfria offert idag!

Hollbarhet

Vi erbjuder transporttjänster av högsta kvalitet, det är därför kunderna är 100% nöjda. Vi ser alltid till att finnas i närheten av kunden under transportprocessen och även efteråt, för att se till att allt är perfekt.

Frågor och svar

Hur bokar jag ett budtransport?
Fyll i formuläret för gratis offertförfrågan, gärna vart, när och hur mycket gods vill ni frakta.Vi besvarar ditt mejl så fort som möjligt. Vid mer akuta ärenden är du alltid välkommen att ringa oss direkt.
Hur skickas mina godstransporter med MCDF Transport AB?
När bokar du budtransport med MCDF Transport AB hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination sedan transporteras vidare till slutdestination. Transporten fraktas med lastbilar.Med MCDF Transport AB kan du välja vilken dag godset ska hämtas upp och när godset ska leverera till slutdestination inom Sverige eller till utlandet.
Kan ni lasta på min uppfart utanför min villa?
I flesta fall kommer vi överens med er om en upphämtningsplats som passar för oss båda. Då vi använder lättlastbilar, har vi möjlighet att köra även in i bostadsområde.
Kan någon annan än jag lämna/hämta upp godset vid budtransport?
Självklart! Vid bokning får ni gärna meddela detta till oss så vi kan legitimera personen i fråga vid upphämtning/leverans av godset.
Vilka tider kan man boka budtransporter?
Det går bra vilken tid på dygnet och även på helger.
Vad behöver du uppges vid bokning?
Upphämtning tid (Upphämtning kan ofta ske omedelbart).

Leveranstid.

Ungefärlig vikt och mått samt antal kolli.

Upphämtningsadress och leveransadress.
Vad är skillnaden mellan styckegods och partigods?
Styckegods
Styckegods är halv- eller helpallar som går att stapla. Transportörerna räknar pallar som icke-stapelbara om de överstiger 125 cm, se därför till att packa din pall under 125 cm för att få ett lägre transportpris.

Partigods
Sändningar på fler än tre pallplatser är i regel för stora att skickas med transportörens vanliga terminalbilar och måste därför bokas med partibilar. Fraktbolagen skickar bara ut partibilar för att hämta större, tyngre sändningar.
Hur paketerar man olika typer av gods?
Ska du skicka paket är det enklast att förpacka detta i ett högkvalitativt emballage.

För pallar, ska du stapla dina kollin i rader på pallen. Se till att det tyngsta godset är längst ner. Skickar du istället oregelbundet gods behöver detta spännas fast på en pall.
Hur får jag ett budtransport så billigt som möjligt?
För att skicka godstransporter så billigt som möjligt, är det viktigt att jämföra priser till flera transportföretags. Hos oss på MCDF Transport får du alltid en kostnadsfritt offert. Komplettera formuläret med all information som behövs och vi hör av oss så fort som möjligt.
Hur snabbt kan mitt gods vara framme om jag bokar expressbud med MCDF Transport AB?
Om du bokar transport med MCDF Transport AB kan godset vara framme redan nästa dag, även för utrikestransporter. När du gör din bokning kan du själv bestämma plats och tid för upphämtning/leverans av godset. I så fall väljer du expresstransport.
Vad kostar det?
Pris varierar beroende på vikt, volym och distans. Expressbud kan du avtala om lägre priser för godstransport än du någonsin hade kunnat tänka på.Prisoffert kan fås antingen på mejl eller telefon.
Vad behöver du veta?
- Vikt och mått samt antal kolli.
- Upphämtningsadress och leveransadress.
- Innehåll i sändningen.
- Packa godset på ett säkert sätt.
- Vi klarar inte farligt gods.
- Vill du skicka något i Norge måste du ha en tullblankett fyllas i.
- Försändelsen körs från dörr till dörr.
- All hantering är inkluderad i tjänsten.
CTA Illustration

Har du bestämt dig? Få en kostnadsfri offert idag!

Fyll i bifogat formulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Varför ska du välja oss?

Vi leverar! Tryggt, prisvärt, miljövänligt och alltid anpassat efter kundens behov.

Circle Big
Circle SmallCircle SmallCircle Small

Vi är alltid i tid

Vi håller alltid tiderna, vi vet hur viktigt det är att vara punktlig.

Hållbarhet är viktig för oss

Vi kör miljöbilar för att reducera vår miljöpåverkan.

Första klass transport

Trygg och prisvärd transport av gods, alltid framme oskadad.

Ulrica Nolke

Google Review

Här är ett företag som verkligen levererar före, under och efter flytten. Väldigt smidig och rak kommunikation när jag fick offert. Valde dessa för att de var mest prisvärda av de fem företag jag bad om offert av verkade också mycket professionellt vid första kontakten. Trevlig och tillmötesgående personal och snabb flytt. Kan verkligen rekommendera!

Alexandra Holmrink

Google Review

Mycket snabb och effektiv kommunikation både via mejl och vid flyttens genomförande. Professionellt genomfört. Var rädda om våra saker. Effektiva tidsmässigt. Väldigt hjälpsamma och vänliga. Extra plus för att de verkligen tog sig tid att sätta saker i rätt rum på nya stället.

Amina özsu

Google Review

Väldigt trevlig flytt firma, håller med tiden väldigt professionell bemötande.Har även anlitat personal för montering av mina möbler jätte kunnig och trevlig personal även där med.Rekommenderar starkt till alla.

Andra tjänster

Kontorsflytt

Vi gör inte bara ditt liv enklare, utan också ditt jobb! Vi tar hand om allt kring kontorsflytt.

Bortforsling

En av de största uppgifterna innan du flyttar ut är att bli av med saker du inte vill ska följa med.

Flytthjälp

MCDF flytt & städ garanterar en smidig och trevlig flyttupplevelse genom att erbjuda en snabb och effektiv flytthjälp.

Behöver du magasinering eller förvaringslösningar för ditt bohag eller andra ägodelar? Då har du kommit till rätt ställe! MCDF erbjuder en mängd olika alternativ för lagring och förvaring för att möta dina behov och krav.

Vår magasinering tjänst är perfekt för alla som behöver extra utrymme att lagra sina saker. Oavsett om du behöver förvara möbler, kläder, sportutrustning eller andra ägodelar, har vi den perfekta lösningen för dig. Våra magasin är säkra, rena och bekväma, vilket ger dig trygghet och sinnesfrid.

Förvaring är en viktig del av att hålla ditt hem eller kontor organiserat och fritt från röran. Våra förvaringslösningar är flexibla och anpassningsbara, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Oavsett om du behöver förvara några få saker eller hela ditt hem, kan vi hjälpa till.

Med våra förråd får du tillgång till extra utrymme för att lagra dina ägodelar på ett säkert och bekvämt sätt. Våra förråd är tillgängliga i olika storlekar för att passa dina behov och kan hyras på kort eller lång sikt.

Vår self storage-tjänst är perfekt för dem som behöver en flexibel och bekväm förvaringslösning. Med våra self storage-enheter får du tillgång till ditt lagringsutrymme när du behöver det och kan enkelt lägga till eller ta bort saker efter behov.

Möbelförvaring är ett viktigt inslag i att hålla dina möbler i gott skick och skydda dem mot skador och slitage. Våra möbel förvaringslösningar är säkra och bekväma, vilket ger dig trygghet och sinnesfrid.

Med vår box förvaringstjänst får du tillgång till robusta och säkra förvaringslådor för att lagra dina ägodelar på ett organiserat sätt. Våra box förvaringslösningar är perfekta för att förvara små föremål och ger dig möjlighet att hålla ordning på dina ägodelar.

Vi erbjuder även lagerutrymme för företag och privatpersoner som behöver extra utrymme för att lagra sina varor eller inventarier. Våra lagerlokaler är säkra, rena och bevakade dygnet runt för att säkerställa maximal säkerhet för dina ägodelar.

Om du behöver hyra ett förråd på kort eller lång sikt är vi här för att hjälpa till. Våra hyresavtal är flexibla och anpassningsbara för att möta dina specifika behov och krav.

Vi förstår vikten av att kunna lagra dina ägodelar på ett säkert och bekvämt sätt. Vår förvaringstjänst är idealisk för alla som behöver extra utrymme att lagra sina saker på ett tryggt och bekvämt sätt.

Så oavsett om du behöver förvara möbler, kläder, sportutrustning eller andra ägodelar, kan vi hjälpa till att hitta den perfekta förvaringslösningen för dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra förvaringstjänster och hur vi kan hjälpa dig med dina förvaringsbehov.