Kontakta Oss

Hur mycket kostar tjänsten?

När det gäller priset för flytten kan jag ge dig en uppskattning baserat på dina specifika behov och omständigheter. Vi tar hänsyn till faktorer som avståndet mellan platserna, mängden av innehåll som ska flyttas och eventuella extra tjänster du kan behöva, som packning eller montering. För att ge dig en exakt kostnad kan jag behöva mer information från dig.

Försäkrar du mina varor?

Vi erbjuder försäkring för att skydda dina tillhörigheter under flytten. Detta innebär att om det skulle uppstå några skador eller förluster under transporten, kommer du att få ersättning enligt våra försäkringsvillkor. Vi kan ge dig mer detaljerad information om försäkringen och dess omfattning vid behov.

Hur lång tid tar det?

Tidsramen för flytten beror på flera faktorer, inklusive storleken på flytten och avståndet mellan platserna. Normalt sett kan vi ge dig en uppskattning av hur lång tid det kan ta att packa, transportera och avveckla dina tillhörigheter. Vi arbetar även med dig för att hitta en tidpunkt som passar bäst för din flytt och dina schemaläggningar.

Skicka oss ett meddelande

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Användbara webbsidor

Navigera enklare genom vår hemsida och komma till de sidor du är intresserad av.

Tjänster

MCDF flytt & städ erbjuder en helhetslösning för dig som behöver hjälp med flytt, inklusive packning, transport, flyttstädning, magasinering, kontorsflytt, utlandsflytt samt bo tömning eller bortforsling.

Läs mer

Lediga Jobb

Se våra lediga jobb! Om du är redo att ingå i vårt team, skicka ansökan till info@mcdf.se tillsammans med ditt CV. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Läs mer

Blog

Vi gör inte inlägg särskilt ofta, men när vi gör det lägger vi upp bloggartiklar om våra flytttjänster och tips att ta hänsyn till. Ta ett byte på våra senaste bloggartiklar!

Läs mer