Din flyttfirma
i Kristianstad

Välkommen till snabbt och effektiv flytthjälp!

Flyttfirma med hög standard

MCDF flytt & städ är en pålitlig flyttfirma i Kristianstad som erbjuder olika flyttjänster såsom flytthjälp, flyttstäd, utlandsflytt, långdistansflytt, kontorsflytt och magasinering. Vi erbjuder även bortforslingstjänster samt bud och expresstransporter. Även om du som privat person eller företag flyttar inom samma stad eller till andra sidan landet eller även utomlands, MCDF kan hjälpa dig att undvika flyttrelaterad stress. 

Vi hjälper dig med allt från packning och magasinering till uppackning.

Vårt fokus ligger på kvalitet, seriositet och punktlighet. MCDF är din partner för en smidig flyttupplevelse och välkomnar bokningar för nästa uppdrag.

om oss

MCDF har varit verksamma inom transportbranschen sedan 2018.Vårt företag har ett brett utbud av lättlastbilar och vår personal består av duktiga och trevliga medarbetare som alltid strävar efter att tillhandahålla säkra och snabba tjänster.

Flyttföretag med rimliga priser!

Som ett professionellt flyttföretag är vi medvetna om att priset är viktigt, och därför har vi också valt att fastställa fasta priser, utan dolda extrakostnader, så att du vet exakt vad du betalar för. MCDF Transport AB erbjuder också bra priser till våra andra tjänster såsom flyttstädning, magasinering, bortforsling eller dödsbobortforsling.Om du väljer oss garanterar vi dig konkurrenskraftiga priser. Vi ställer strikta krav på oss själva när det gäller kvalitet, service och pris.Vi erbjuder även timpris enligt överenskommelsen.

Varför ska du välja oss?

Vi leverar! Tryggt, prisvärt, miljövänligt och alltid anpassat efter kundens behov.

Vi är alltid i tid

Vi håller alltid tiderna, vi vet hur viktigt det är att vara punktlig.

Hållbarhet är viktig för oss

Vi kör miljöbilar för att reducera vår miljöpåverkan.

Vi erbjuder en förstklassig transport

Trygg och prisvärd transport av gods, alltid framme oskadad.

“Det bästa teamet av flyttare”

De löste snabbt och professionellt det jag behövde hjälp med och svarade direkt vid både mejl och telefonkontakt. De var punktliga, tydliga, prisvärda och mycket trevliga så jag rekommenderar varmt att anlita MCDF Transport AB!

Lena Andersson

“A great movers service”

Superbra service! Snabba, trevliga och ordentliga. Rekommenderar dem alla dagar!

Erik Norén

“Väldigt trevlig flytt firma

Väldigt trevlig flytt firma, håller med tiden väldigt professionell bemötande.Har även anlitat personal för montering av mina möbler jätte kunnig och trevlig personal även där med.Rekommenderar starkt till alla .

Kundernas åsikt

MCDF Transport AB vill gärna ha din feedback.

Flyttfirma Kristianstad

Vi kan garantera en smidig och trevlig flytt genom att erbjuda snabb och effektiv flytthjälp. Våra medarbetare är alla dedikerade, proffsiga och serviceinriktade och kan ta hand om hela flytten, från packning, utbärning och transport. Som flyttfirma i Kristianstad hjälper vi även till med den ofta tidsödande flyttstädningen om så önskas. Att anlita oss är den effektivaste lösningen för bostadsflyttar av olika storlekar. Först och främst kommer du undan flyttstressen, men det finns även andra fördelar som att du slipper betala hyra för skåpbilen, behöver inte köpa bränsle och packningsmaterial. Med vår hjälp blir flytten enklare och du kan fokusera på din dagliga rutin.

Trygga och säkra flyttar

När vi utför ett uppdrag som flyttfirma i Kristianstad svarar vi upp mot förväntningarna och håller alltid vad vi lovar. Vi gör alltid vårt yttersta tills du känner dig helt nöjd. När vi genomför en flytt arbetar vi metodiskt och effektivt, oavsett om det handlar om en privatflytt eller en kontorsflytt. Våra medarbetare är utbildade i bärtekniker och mycket serviceinriktade. Deras erfarenhet är guld värda när du ska flytta och du behöver inte oroa dig för att något ska gå sönder eller glömmas.Det enda vi behöver veta är din adress, vart och när du ska flytta – så sköter vi resten. Enklare kan det inte bli.

Att tänka på inför flytten

Planera i förväg

Det är viktigt att börja planera sin flytt i tid. Det är också bra att göra en lista över saker som måste göras innan flytten, som till exempel adressändring, avtalsuppsägningar och packning.

Se till att allt är klart på flyttdagen

Se till att alla lådor och möbler är uppmärkta så att de hamnar rätt i det nya hemmet. Kontrollera även att du har packat allt och att alla viktiga dokument och nycklar är med.

Packa smart

Att packa rätt kan göra flytten smidigare. Börja med att rensa ut saker som du inte längre behöver eller använder. Se också till att märka lådorna med innehållet och vilket rum de ska ställas i.

Fråga oss gärna om din flytt

I samband med en flytt uppstår alltid en del frågor och vi har högt i tak – var inte rädd att ställa frågor till. Det finns inga dumma frågor – vi har största förståelse för att våra kunder är rädda om sina saker. Är du orolig för all den byråkrati som man behöver ta hand om inför en flytt? Adressändring, eftersändning av post, el, bredband etcetera – fråga oss så kan vi hjälpa dig.

Välkommen att kontakta oss och låt oss bli din trygga flyttfirma i Kristianstad.